Referenser

Emma Bergsell, 19 år från Kalmar

Under våren 2016 arbetade J.J. Sports och Emma tillsammans där målet var att hitta den bästa lösningen för Emma gällande studier och idrott i USA. Efter lyhördhet och hårt arbete fann vi något som passade Emma perfekt. Och det var att kombinera sina studier med fotboll på Keiser University i West Palm Beach, Florida. Under hösten 2016 startade Emmas äventyr i USA.

Emma Bergsell

Jag är väldigt glad över att vi (jag och familjen) valde att arbeta tillsammans med J.J. Sports i denna process. Det är mycket saker som måste fixas och lösas som vi aldrig hade klarat av på egen hand. Det har varit en enorm trygghet att få den hjälp och uppbackning som vi fått av J.J. Sports. De har varit stöttande och visat kompetens under hela processen.

Matthew Dunn, fotbollscoach på Keiser University

Samarbetet med J.J. Sports har varit utmärkt under hela processen gällande rekryteringen av Emma Bergsell. För att vara ett relativt nystartat företag har Jonathan och Johan visat stor kompetens och professionalitet vilket har underlättat rekryteringsprocessen för mig som coach. Jag ser fram emot att använda mig av J.J. Sports i framtida rekryteringar.


Iraks OS-landslag i fotboll, Kalmar/Öland

Iraks OS-landslag i fotboll befann sig under sommaren 2016 på ett förberedelseläger i Kalmar/Öland inför de Olympiska spelen i Brasilien och Rio de Janeiro. J.J. Sports agerade lagvärd för landslaget och hade ett nära samarbete med coacher, spelare och ledning under en veckas tid.

Johan Göransson, ansvarig för idrottsturismen på Destination Kalmar

När vi fick det ärofyllda uppdraget att ta hand om Iraks OS-förberedelser var det viktigt att allt klaffade. Vi valde att använda oss av J.J. Sports som lagvärdar, ett arbete som ställer höga krav, och vi visste att J.J. Sports skulle sköta ett sådant uppdrag på ett disciplinerat och bra sätt. Iraklaget var mycket nöjda med J.J. Sports vilket även vi var.

Mohammed Al-Grety, samordnade för den irakiska olympiska kommittén i Sverige

J.J. Sports skötte sitt arbete som lagvärd på ett utmärkt sätt och samarbetet fungerade bra under hela veckan. De fixade allt vi önskade och agerade väldigt professionellt.


Player Camp, Kalmar, Sverige

Under juli 2016 arrangerade J.J. Sports, tillsammans med Lindsdals IF, en fotbollscamp där vi nådde över 80 tjejer och killar som hade målet att utvecklas som fotbollsspelare. I denna process arbetade vi med marknadsföring, träningsplanering och fotbollscoachning.

Magnus Kennerfalk, Ordförande Lindsdals IF

Johan och Jonathan hos J.J. Sports är mycket duktiga när det gäller att organisera en verksamhet likt denna samtidigt som de är skickliga när det gäller att coacha och utveckla unga fotbollsspelande tjejer och killar.

Starten på en fantastisk resa!

Vilken sport är du intresserad av att utföra under din tid i USA?

Berätta mer om dig själv

Är det något annat du vill tillägga?